Wandelen in een nieuw bos

Vandaag zijn we naar het Hellendoornse Hondenbos geweest!

Het is een heel groot bos rondom een afgraving waar honden heerlijk los mogen lopen en kunnen spelen met elkaar! Floris vondt dit fantastisch, heuveltje op heuveltje af. En natuurlijk lekker door de modder banjeren, want tja dat is natuurlijk helemaal lekker tussen je tenen 😉

Verder heeft hij zichzelf lekker afgemat door heen en weer te rennen in het zware zand dus hij is helemaal kapot!! Daarna nog even lekker een kopje koffie gedronken en weer huiswaards. Het is zeker voor herhaling vatbaar! Vooral het heerlijke gevoel dat je niet op je hoede hoeft te zijn voor de boswachter is echt top!

Hieronder nog een paar foto’s

Bye!!

Over charly2400

Floris is een flatcoated retriever geboren in april 2010.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Wandelen in een nieuw bos

  1. janaica zegt:

    En toen was ik alweer jaloers! Jullie hebben daar echte losloopbossen? Prachtig. Ik blijf dus maar lekker uitkijken voor boswachters!

    Leuke foto’s ook… Heerlijk om een Flatje zo vrij in de natuur bezig te zien. Echt genieten is dat.

    • charly2400 zegt:

      ja in nederland heb je bepaalde gebieden waar honden los mogen lopen. zijn er niet heel veel hoor! deze is een half uur bij ons vandaan. we hebben vlakbij ook een bosje waar ze los mogen maar dat is heel klein. dit was echt mooi groot en veel hondjes dus ook leuk voor floris.
      hahah ja vooral de lekker met mn poten in de modder is een favoriet van een flatcoatje he 😉 merk je nog wel hahaha

Plaats een reactie