Weer helemaal knap!

Vandaag was de dag, Floris ging voor het eerst naar de trimsalon van Nanneke. Hij ziet er weer helemaal gelikt uit!! Oortjes weer netjes, pootjes weer netjes, helemaal top!!

In het begin vondt hi j het wel een beetje eng, maar als snel was het eigenlijk best leuk 🙂

Hij houdt wel van het gefriemel haha. Ook heb ik vandaag geleerd hoe ik zijn oren moest plukken, waar je wel en waar je vooral niet moet knippen, en hoe z’n poten weer gefatsoeneerd moeten worden! Het was dus zeer leerzaam en natuurlijk was het weer erg gezellig!

Ook heeft Floris z’n moeder Truus vandaag weer gezien dus dat was heel erg leuk! En ook de rest van de roedel van Nanneke. Floris vondt het allemaal ontzettend spannend met al die vrouwen om hem heen, en af en toe ging hij even wat te ver en dan werdt dat netjes afgestraft door de dames. Maar hij gedroeg zich verder wel netjes 🙂

Nou later volgen er nog wat before and after foto’s 🙂

bye!

Over charly2400

Floris is een flatcoated retriever geboren in april 2010.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Weer helemaal knap!

  1. janaica zegt:

    Ben benieuwd naar de foto’s!

    Leuk dat je ook bijgeleerd hebt. Ik heb er al aan zitten denken hoe Naica het trimmen zal vinden. Achja, normaalgezien moet dat goed gaan hé, het zijn immers ook waterhonden naast jachthonden.

    Lieve lebber van Naica voor jullie beiden en liefs van mij…

  2. charly2400 zegt:

    ik moet nog even een goede “after” foto maken morgen haha. ah jo naica zal het ook best prima vinden!! lekker aan haar gefrummeld worden! floris vond het ook uiteindelijk heerlijk en voelt zich nu helemaal het mannetje hahah!
    same back!

Plaats een reactie